Menu

Over ons

Vraag onze
Facilitaire Scan
direct aan!

Ja, ik wil een Facilitaire Scan laten uitvoeren

Wat is de som van 1 en 3?

FirstService, uw partner in
integrale facilitaire dienstverlening.

FirstService is een integrale facilitaire dienstverlener uit Zwolle. We werken volgens een uniek concept. Uniek door het leveren van een totaalpakket facilitaire diensten dat volledig integraal en naar wens voor u wordt uitgevoerd. Wij onderscheiden ons graag van de gangbare aanbieders. Kenmerkend voor onze zienswijze zijn de elementen ‛integraal‛ en ‛procesmatig‛.

  • ‛Integraal‛; omdat FirstService vele facilitaire activiteiten slim op elkaar afstemt.
  • ‛Procesmatig‛; omdat wij flexibel ondersteunend zijn aan uw mogelijk bewegende organisatie.

Onze ervaring heeft ons geleerd dat veel met mensen kan worden bereikt wanneer ze worden overtuigd van een prikkelende visie. De medewerkers van FirstService krijgen de mogelijkheid en ruimte om zich te ontwikkelen binnen hun eigen specialiteit, maar ook op andere facilitaire gebieden. Hierdoor ontstaat een intrinsieke motivatie.

Wij hebben alle kennis en competenties in huis voor het leveren van een uitstekende facilitaire dienstverlening binnen uw organisatie. Goed opgeleide allround facilitaire medewerkers gaan aan de slag in voor uw organisatie. Zo wordt uw organisatie op maat ondersteund, waarbij de facilitaire kwaliteit toeneemt en de kosten dalen. Bij ons staan de medewerkers centraal, want alleen een tevreden medewerker is in staat een optimale kwaliteit te leveren.

MVO

Voor FirstService is MVO geen kwestie van imago, maar een identiteit. Door nauwe samenwerking met gemeenten en sociale organisaties hebben wij vertrouwen in de voordelen van re-integratie en inzet van mensen met een arbeidshandicap. Wij zijn ons bewust van ons bestaan, willen een bijdrage leveren en zijn als bedrijf continu op zoek naar een goede balans tussen People, Planet & Profit.

Ruim een derde van onze medewerkers heeft een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij zijn ervan overtuigd dat iedere medewerker aandachtspunten heeft, maar ook over kwaliteiten beschikt. Mits er een professionele en passende begeleiding is, kunnen de kwaliteiten van mensen optimaal worden benut. Hierdoor snijdt het spreekwoordelijke mes aan beide kanten. Zo werken wij in Zwolle bijvoorbeeld samen met Tiem (www.tiem.n). Dé partij die werkt aan een inclusieve arbeidsmarkt voor de regio Zwolle.

In 2016 heeft FirstService hiervoor uit handen van Wethouder Jan Brink de WEZO Waardevol Award in ontvangst mogen nemen.

Werken bij

Zoek je werk in de facilitaire dienstverlening, dan mag je altijd op een actuele vacature reageren of je doet een open sollicitatie. Als je dat doet dan sturen wij jou een JobAlert als er een vacature of werk is of nemen contact met je op als we een perfect passende functie hebben.

Socials

Nieuws? Wij houden u op de hoogte
van de laatste nieuwstjes via onze socials.